» Varovanje oseb «

Varovanje oseb izvajajo varnostniki telesni stražarji, ki morajo poleg osnovnega znanja, obvladati še vrsto drugih specialističnih znanj in veščin, ki jih pridobijo med usposabljanjem za NPK varnostnik – telesni stražar.

Osnovna naloga in cilj varnostnika telesnega stražarja je, da prepreči napad in druge oblike ogrožanja varovane osebe.  Varnostniki svoje delo opravljajo v civilni obleki in so lahko tudi oboroženi z osebno oborožitvijo.

Zaposleni v našem podjetju, skupaj z zunanjimi sodelavci, imamo bogate izkušnje pri varovanju varovanih oseb in objektov. Večino teh izkušenj smo si pridobili z sodelovanjem pri načrtovanju, vodenju in izvajanju varovanj domačih in tujih varovanih oseb z najvišjo stopnjo tveganja, katere smo si posamezniki v podjetju pridobili med opravljanjem dela varovanja.

Pred samim varovanjem se opravi operativni sestanek z naročnikom, kjer se pridobijo in razčlenijo vse informacije, ki so potrebne za izvedbo varovanja in se določi stopnja ogroženosti varovane osebe. Na tej podlagi se aktivirajo vse varnostne aktivnosti.

 

V primeru, da Želite več informacij, kliknite tukaj.

Orel Footer
PROLINE VAROVANJE d.o.o.
družba za varovanje ljudi in premoženja
Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana
www.proline-varovanje.si
Copyright © 2024 Proline Varovanje
facebookpinterest-p